mercredi 6 juillet 2011

Sin City - primele impresii

5 iulie 2011
Inca de la coborarea din avion, pe aeroport, ne intampina « banditii ciungi », masinile de joc, ca sa nu cumva sa uitam unde am pus piciorul. Suntem rupti de oboseala dar euforici…ce a fost greu a trecut, am ajuns cu bine si mai ales… a inceput vacantaaa!!


Ne recuperam bagajele si iesim pentru prima oara la aer liber dupa 24 de ore de avioane si aeroporturi. E miezul noptii, e cald, aerul e fierbinte si uscat. Pentru 7 dolari ne urcam intr-un shuttle care face turul hotelurilor de pe Strip. Aveam de ales intre naveta asta sau o limuzina dar azi am decis sa fim discreti :-)

Citisem mult despre Strip si hotelurile lui, vazusem poze, studiasem harti… si totusi realitatea m-a lasat cu gura cascata. « Strada » pe care o banuiam ca depaseste dimensiunile normale e de fapt un soi de autostrada cu cel putin 7 benzi pe fiecare sens. Deoparte si de alta, pe hecatare intregi in suprafata dar si in inaltime se afla hotelurile cazinou. Depasesc cu mult orice imaginatie, trebuie sa vezi ca sa crezi.
Hotelul nostru se numeste The Mirage si dupa usile de la intrare am patruns direct intr-o padure tropicala… interioara. Cu palmieri adevarati si izvoare clipocitoare. In spatele receptiei e un acvariu care cica are peste 1000 de specii. Tot in interior aveam sa descoperim a doua zi piscine, strazi intregi de magazine, restaurante, un delfinariu si un zoo cu tigrii albi. Asta pe langa cea mai mare suprafata ocupata desigur de jocuri . Ca sa ajungem la lift, de fapt ca sa ajungi oriunde in hotel trebuie sa treci printre ele. Sunt atat de … multe.
Gasim lifturile, penetram pe labirintul de culoare interminabile si in sfarsit… camera. Nu putea sa nu respecte regula, deci e … mare. De fapt arata ca o camera de hotel clasica doar ca totul are de doua ori dimensiunile normale. Paturile sunt facute pentru uriasi, sunt aproape de inaltimea alexandrei, de abia reuseste sa se catere ; O fi oboseala de vina dar ma simt ca intr-un decor de magazin pentru copii, cu mobile imense puse special ca sa arate adultilor cam cum vede lumea bebelusul lor…- continuare: De prin Sin City

2 commentaires:

  1. sunt cu ochii pe voi si-mi place la nebunie, abia astept sa citesc in continuare!

    RépondreSupprimer
  2. Ah ce amintiri...mi-e dor si mie de o reintoarcere in locurile acelea...

    RépondreSupprimer