vendredi 9 août 2013

Las vegas again

Excalibur, cazinoul pentru copii
LV
Magazinul M&M's
Caesar's Palace
tone de M&Ms
M&M's
M&Ms
Las vegas chiar si fara surpriza primei impresii ramane tot orasul dement care te lasa usor cu gura cascata. De data asta nu voiam sa facem turul casinourilor dar, vrei nu vrei, esti obligat sa treci prin halele de joc oriunde ai merge.
Masinile si mesele de joc aduc laolalta cele mai diverse tipuri de indivizi: de la tanarul play boy la tataia in carucior si cu butelia de oxigen in spate. Un specatacol in sine dar pt care noi n-avem prea mult timp.
Pe noi tot nu ne intereseaza gamblingul, nici nu am avea cum cu minorul din dotare asa ca trebuie sa gasim alte preocupari.  Cum ar fi shopping-ul haha:-) Mai intai insa trebuie sa mancam si sa bem mai ales dupa excursia pe jos prin soarele desertului din nevada. Ne-am facut de acasa lista de locuri frecventabile si alegem cheesecake factory pentru primul contact cu mancarea americana. Burgerul meu a fost intradevar excelent, unul din cele mai bune incercate de mine pana acum asa ca cine trece pe pe acolo il gaseste in Forum shops.

Seara ne fortam sa nu dormim desi ni se inchid  ochii. Ca sa ne mentinem in stare de veghe dar mai ales ca sa obligam copilul sa nu doarma purcedem pe jos spre excalibur, locul unde se afla faimosul cazinou pt copii la care alex viseaza din ziua in care am parasit las vegas acum doi ani. Expeditia nu e una simpla, pt a parcurge cativa km de strip dus intors, pe jos, la o ora de maxima audienta -ca sa zic asa- iti trebuie nervi si conditie fizica. Cu atat mai complicat pt noi care avem si handicapul decalajului orar. Dar am reusit, ne-am intors victoriosi spre miezul noptii cu o bratara din plastic castigata dupa o ora de joc si cativa dolari in minus. Dar, cel mai important,  am reusit sa nu adormim pana la o ora avansata ceea ce inseamna o batalie castigata in lupta cu fusul orar.

Intradevar a doua zi ne trezim la o ora rezonabila, 6h30 si, culmea, chiar ne e foame. Ieri n-am reusit sa inghit nimic in afara de burgerul de la cheesecake. Pornim -iarasi pe jos- spre Denny's, restaurantul pe care il reperasem ieri pe strip. Face parte dintr-un lant ca si Burger King sau altele de gen dar asta are reputatie de tipic american pe forumurile de voyage francofone pe care bantui cand mi se face dor de duca. Reputatia e corecta, nu suntem dezamagiti, mancam oua sccrambled, bacon si carnati totul langa pancakes stropite cu sirop de porumb! ! Paradis ou quoi?

Dupa breakfast intram alaturi, in magazinul M&M s. La fel ca si cazinourile singurul cuvant care poate descrie cat de cat e frantzuzescul "démesure" (asta e, de doi ani n-am gasit alta rima:-). 4etaje de marfuri in jurul unor amarate de drajeuri numai in america e posibil. M&M de toate formele, culorile si cu arome nemaivazute de noi, alex est in culmea fericirii. Alaturi, alt paradis, magazinul coca cola. Aici am intrat pentru degustarea bauturilor gazoase din 7 colturi de lume... Una mai oribila ca alta!! Concluzia e ca vom ramane la buna si vechea coke si o lasam pe aia din peru sa o bea ei la ei acolo.

Coca Cola 


Prada de M&Ms
Magazinul Coke
Degustare de coca cole
M&M's
alte M&Ms
M&Ms
Caesar's palace
Fara minori!
Caesar's Palace

Dis de dimineata

M&M's

Degustare Coca cola

1 commentaire:

  1. "4etaje de marfuri in jurul unor amarate de drajeuri numai in america e posibil."
    hahahahaha tare de tot:))))

    Pozele astea nu-s adevarate, cu ce aparat faci, doamne ce culori si ce contrast fain!

    Oana_B

    RépondreSupprimer