dimanche 7 juillet 2013

Z-30

Recitesc din jurnalul calatoriei de acum fix doi ani. De data asta sunt modesta si nu rezist sa nu ma felicit pentru efortul de a-l scrie "in direct" - n-a fost totdeauna simplu -in ciuda greselilor si a incoerentelor. Imi dau seama dupa doar doi ani cat de multe lucruri uitasem deja (varsta ? :). Ma amuza acum unele "sentinte" ce pareau atunci irevocabile cum ar fi aceea ca probabil ca nu vom mai calca vreodata in LA... de fapt in noua versiune a vacantei in Far West am prevazut vreo 4 zile!
De unde s-ar putea deduce ca orasul acesta exercita o oarecare fascinatie in timp in ciuda unei prime impresii dezastruoase. Poate pentru ca el reprezinta cel mai fidel america, visul atator "cautatori de aur"? Pentru ca e orasul contrastelor unde miliardarii traiesc alaturi de dezmostenitii sortii, starletele langa intelectualii vremii si noii emigranti alaturi de descendentii pionierilor? Pentru ca e capatul "drumului mama", mother road, Route 66? american dream? pentru ca pe Venice Boardwalk pot sa debarce maine extraterestrii si nu i-ar remarca nimeni? etc?

Un play list pentru 4 zile la volan pe bulevardele din LA?1 commentaire:

  1. Buna ziua,

    Sunt interesat de o colaborare cu site-ul dumneavoastra. Daca doriti sa colaboram va rog sa ma contactati la aceasta adresa de email pentru a discuta mai pe larg. Pentru ca acest email sa nu fie catalogat drept "Spam" am evitat sa scriu adresa site-ului dumneavoastra in acest email asa ca va rog, atunci cand imi veti raspunde, sa precizati si link-ul site-ului.

    Cu stima,
    Daniel Stroe

    RépondreSupprimer